< name="robots" content="index,follow" />

Praktijk voor Hypnotherapie.

 

Welkom op mijn website. Praktijk voor Hypnotherapie met hypnose. Voor steeds terugkerende problemen.

Geregistreerd registertherapeut met 20 jaar ervaring , ook op het gebied van seksueel misbruik, mishandeling en verwaarlozing.

  1.  

Niet gelukkig met jezelf of met je omgeving, Niet weten wie je bent, wat je wil? wacht dan niet langer maar bel direct!. 0643079323. bellen voor informatie is vrijblijvend.Mijn naam is Elise Heerings en ik ben vanaf 1998 werkzaam als Hypnotherapeut met Hypnose, Relatietherapeut en Gezinscoach te Eindhoven. Met betrekking tot seksueel misbruik (daders en slachtoffers) heb ik 20 jaar ervaring.

Als hypnotherapeut werk ik individueel met mensen  met diverse problematieken die u in mijn website kunt vinden. Ook werk ik als Relatietherapeut en gezinscoach. Als hypnotherapeut werk ik voornamelijk met hypnose.  Voor het werken met een persoon, waarbij een burn-out.is vastgesteld, werken we met een speciaal daarop afgestemd programma.


Fysieke klachten kunnen worden behandeld met Regenesis. Dit is ontwikkeld door Robert Rasmussen en hij heeft hierbij vele mensen van hun fysieke klachten afgeholpen. Het lichaam geneest zichzelf door het gebruik van de Blue Dot Energy die zich slapend in de cellen bevind. Door speciale technieken wordt deze Blue Dot Energy geactiveerd.


Mijn twintigjarige ervaring heeft eraan bijgedragen dat ik me heb kunnen ontwikkelen op diverse gebieden.Ik ben gespecialiseerd in het signaleren en behandelen van seksueel misbruik. Gedurende deze twintig jaar heb ik gewerkt met gezinnen en kinderen op een oplossingsgerichte manier steeds afgestemd op de cliënt.Op mijn site vindt u diverse vormen van hulpverlening waarvoor u mij kunt consulteren w.o

 

  • Hypnotherapie voor allerlei problematieken. zoals: angsten, onzekerheid, onmacht, gebrek aan zelfvertrouwen, fysieke pijnen zonder oorzaak.
  • Relatietherapie.
  • Gezinscoach
  • Hypno wave

U kunt op mijn website de benodigde informatie vinden om meer inzicht en duidelijkheid te kunnen krijgen.

Mocht u nog vragen hebben voel u dan welkom om mij te bellen, sms-en of mailen.

Voor het maken van een afspraak stel ik het op prijs om u telefonisch te mogen spreken.


Een probleem is een uitdaging aangaan, om  te komen tot verandering.