< name="robots" content="index,follow" />

Praktijk voor Hypnotherapie.

 

Regenesis Touch.

 

INDRUKWEKKEND BEWIJS VAN HET ZELFREPAREREND LICHAAM

 

Door gebruik te maken van het celgeheugen en het regenerend vermogen van het lichaam kan in principe iedere ziekte overwonnen worden, de meeste mensen zijn echter vergeten hoe dat moet. In verschillende publicaties en wetenschappelijke media wordt meer en meer de aandacht gevestigd op het vermogen dat cellen in staat zijn alles te repareren. Robert Rasmusson wist dit allang en terwijl wetenschappers nu zoeken naar het antwoord wist Robert dat iedereen dit met de Blue Dot Energy kan.

Een van de meest indrukwekkende uitzendigen op televisie is van het programma Labyrint waarin de theorie en praktijk de  kracht van de helende energie wordt bevestigd in de uitzending “het zelfreparerend lichaam” De methode van Regenesis komt vrijwel overeen.

TOEPASSINGSGEBIEDEN.

 Regenesis is een healingmethode op een zeer diep niveau. Het is uitzonderlijk bruikbaar op velerlei gebied bij fysieke en emotionele problemen. Het Regenesis proces kan het lichamelijke-, emotionele- en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken. 


DIEP NAAR HET CELGEHEUGEN

 

Fysieke of emotionele trauma's zijn diep in het celgeheugen opgeslagen. Regenesis haalt het weer zacht naar boven en brengt het in beweging om daarna geheeld te kunnen worden.


Bent u benieuwd naar de behandeling met regenesis touch.  Wilt u voelen en ervaren wat er met uw klachten gebeurt, bel dan of mail voor een behandeling.